Just nu sitter jag hemma själv och lyssnar på lite musik och försöker få ihop en bra text om övergödning… -.- skolarbete i naturkunskapen. Spännande.

Jade (drama drama – vi borde ha en egen serie.. slå ut Våra bästa år) har åkt för en stund sen så det är väl snart dags att börja aktivera sig igen för att inte tyna bort av all tråkighet som just nu cirkulerar över mitt huvud som ett litet moln. Åh, nämnde jag att musiken jag spelar är Greatest Hits 1998? Där finns godingar så som:

Såklart finns det massor med andra låtar man inte kan låta bli att digga nostalgiskt till. Jag menar, alla kommer ju ihåg Don’t speak och såklart de oförglömliga klassikerna:

Jag upptäckte precis att jag under 11 år inte kunnat ett ord av den här texten, men melodin har inte släppt. Hur gick texten när man var 7-8 år nu igen??

Lättja lav shalala!!

Nej, nu har det blivit tillräckligt med musik här för idag – tillbaka till matte och naturkunskap.
Tjingeling!